Céges rendezvény

Nagy tapasztalatunk van vállalati rendezvények, céges események szervezése terén is. A legkülönfélébb rendezvény típusok megszervezésében vett részt éttermünk az elmúlt évtizedben. és bár a karácsonyi parti kimagaslik a többi esemény közül, szerveztünk már sajtótájékoztatót és divatbemutatót is, de helyszínt biztosítottunk kötetlen hangulatú partner-találkozóhoz is. Egész évben kitűnő választás a Jardinette étterem legyen szó ügyféltalálkozóról, kolléga-partiról, konferenciáról, tanfolyamról, sajtó reggeliről, árubemutatóról, könyvbemutatóról, állófogadásról, stand-up comedy partiról vagy sajtókonferenciáról.

A télikertben 80 főt tud leültetni különféle (négyzet-, téglalap alakú asztaloknál vagy színházi) ülésrenddel. A kőépület 40 főt fogad be, itt a kivetítés is megoldható, ami alkalmas szórakoztatásra, de céges rendezvény esetében előadások megtartására is tökéletes. Mindkét termet kiegészítheti a kert, mely alkalmas a vendégek fogadására, de természetesen egy kerti parti vagy állófogadás megtartására is. A Jardinette borospincéje nemcsak kisebb 10-15 fős üzleti ebédekre vagy vacsorákra alkalmas, egy-egy nagyobb létszámú partit megelőző vendégfogadáskor egy borkóstolóra is ideális választás.

Vállalati rendezvény szervezésekor a svédasztalos büfékínálatot, nagyobb létszám esetén a tányér-szervizes elegáns felszolgálást javasoljuk. Állófogadásokra, bemutatókra kiválóan alkalmasak a különféle falatkákból, tapas-okból összeállított tálak is.

Igény szerint segítünk partnereinknek a céges rendezvény során felmerülő egyéb szolgáltatások megszervezésében is. Így például ajánlunk zenekart, fellépő művészeket, kaszinót vagy pókert.

Jardinette karácsonyi meglepetése

 • A vendégeket a meleget adó kandeláberek alatt fogadjuk forralt borral és sült gesztenyével
 • Malacsütés a kertben 20 főtől

Esküvői rendezvény ajánlatainkért, esküvői rendezvény menü választékainkért és italválasztékainkért vedd fel velünk a kapcsolatot. Minden elképzelésnek igyekszünk eleget tenni.
Sikeres esküvőszervezéseinkről bővebben a Vendégkönyvben olvashatsz.

 

Céges buli buda - borkóstolóBorkóstoló a borospincében

A Jardinette egyik különlegessége a több mint 100 éves épület eredeti borospincéje. Volt itt már szűk körű, meghitt hangulatú esküvő is! Az ide szervezett rendezvények is rendkívül sokszínűek, minden felmerülő ifgényre tudjuk a megoldást.

A teljesség igénye nélkül ajánljuk figyelmedbe a szakképzett sommelier-nk által vezetett ismerkedést a borbírálás legfontosabb szabályaival.

A borkóstoló végén egy félvak kóstolón vizsgázhatnak a résztvevők. A borkóstoló kísérőjeként korcsolyát, szódát kínálunk.

 

Céges parti Buda étterem

 

 

 

 

Tematikus borkóstoló kínálatunk:

 1. Boraikon keresztül bemutatunk egy történelmi borrégiót.
  pl: Sopron, Somló, Balatoni régiók, Szekszárd, Villány, Eger, Mátra, Tokaj
 2. Egy bizonyos pincészet borait kínáljuk kóstolásra
  pl. Vylyan pincészet, Nyakas pincészet, Malatinszky pincészet
 3. Fajbor kóstoló
  pl:  Olaszrizlingek, Furmintok, Chardonnay-k, Kékfrankosok, Cabernet-k
 4. Bortípus bemutató
  pl: illatos fehérek, Kárpát-medencei fehérek, vörösök, bikavérek, rosék, gyümölcsös vörösek, tartalmas vörös házasítások, desszert borok, pezsgők
 5. Illetve összeállítunk  egy borsort, kezdve a könnyebb fehérektől a testes vörösborig.

 

 

Gulyás parti céges rendezvényCocktail-party – Vállalati rendezvény, céges rendezvény

Ha az általad elképzelt vállalati rendezvényen nincsen szükség vagy esetleges időkorlátok miatt nincsen lehetőség tányér-szervizre, a Jardinette falatkákat vagy tapas-okat kínál erre az alkalomra. Árubemutatót, állófogadást, termékbemutatót, vagy előadást tervezel? A helyszínen választható vagy előre megrendelt italok mellett, például az alábbi menüt választhatod.

Gulyás-party a kertben

Kertünk lehetővé teszi, hogy partnereit, kollégáit a szabadég alatt lássa vendégül. Az egyik legnépszerűbb kerti programunk, amikor a meghívottak (kb. 10-20 fő) kisebb csapatokat alkotnak és saját maguk készítik el az ételt. A jó hangulat és az összecsiszolódás garantált. Nemcsak vállalatoknak, kollegáknak ajánljuk, hanem családi, baráti összejövetelekre is. Ne bajlódj az otthoni előkészületekkel, bízd a Jardinette-re!

Sajtkóstolók

Francia és holland sajtkülönlegességeket mutatunk be vendégeinknek egy-egy az ízekhez illeszkedő pohár bor kíséretében. Javasolt helyszín, a létszám figyelembe vételével, hangulatos borospincénk.

Kérésre séfünk egy teljes vacsora menüsort állít össze különleges sajtok felhasználásával készített ételekből.

 

Sajtóreggeli gulyás étterem

 

Sajtóreggeli, villásreggeli

Szervezz sajtóreggelit a Jardinette télikertjében! Hívd meg ügyfeleid, partnereid egy reggelire. A vendégek fogadásáról, vendégül látásáról mi gondoskodunk.

Sajtótájékoztató – könyvbemutató

A Jardinette egybe is nyitható télikertje és kőépülete kiválóan alkalmas sajtótájékoztatók, termékbemutatók megtartására. A rendelkezésre álló technikai felszerelés tökéletes segítség rövid prezentációk megtartására.

 

Pisztrángsütés

Céges buli - pisztráng sütés az étterembenHívd meg partnereid, barátaid egy éjszakai faszenes pisztángsütésre a Jardinette kertjébe!

Az előétel és leves elfogyasztása után a vendégek a Jardinette kertjében körülveszik az izzó faszenes sütőt.
Két nyársat kap mindenki, az egyiken egy előkészített Szalajka-völgyi pisztráng, a másikon egy szelet füstölt szalonna van. Kérés szerint a pisztráng szalonna nélkül zsírszegény módon is készülhet.

A vendégek először a szalonnát sütik meg és azzal jól megkenik a pisztrángot, majd a pisztrángot lassan sütni kezdik. Mikor a szeme kifehéredik, kész! Jó étvágyat!

Pisztrángsütés közben a vendégek Etyeki Címeres Pálinkák segítségével melegednek. Elszámolás fogyasztás alapján. Ezt követően a vacsora folytatódik a télikertben, ahol a további ételeket a kertben megsütött pisztránggal együtt szolgáljuk fel.

 

Céges csapatépítőCsapatépítő program – Vállalati rendezvény, céges rendezvény

Példa csapatépítő programra – Team Cooking
A résztvevőket több csapatra osztjuk. A versenyszellem kedvéért a bográcsos változat kivételével mindenhez receptet biztosítunk. A megérkezés és a helyszín megismerése után csapatonként 3-3 fő a konyhán elkészíti a levest. A csapatok többi résztvevői megteszik az előkészületeket illetve felállítják a bográcsokat.

A leves elkészültével másik 3-3 csapattag a konyhán elkészíti a desszertet, a többiek kint folytatják az előkészületeket. Miután a konyháról kijöttek a bent levő játékosok, pálinka/cocktail kóstolós játékot rendezünk.

Ezután újabb 3-3 fő bemegy a konyhára, befejezik a köretek elkészítését. A tálalást valamint az ételek felszolgálását az étterem személyzete végzi. Desszert után borkóstoló sajttálakkal (kívánság szerint Sommelier közreműködésével).

 

Céges csapatépítés grill JardinetteBBQ a kertben

A Jardinette kertjében felejthetetlen grill-, barbecue partikat tarthatsz. A sokféle megoldás közül lássunk most egyet.

I. jó időjárás esetén kertben történő ültetéssel, BBQ ételekkel
II. hűvös időjárás esetén Télikertben történő ültetéssel szintén BBQ ételekkel

Mindkét variáció esetén egységes, tálakon felszolgált hideg előételek nyitják az
étkezést.


Ajánlatkérés