Családi ünnepek

 

Vendéglőnk már tradicionális választásnak minősül a különböző családi események, megemlékezések hangulatos helyszíneként. Az rendezvény hangulatát emelheti az élőzene, amit kérésre biztosítani tudunk. A nálunk tartott esküvőkön részt vett ifjú párok, vendégeik és családtagjaik szívesen jönnek vissza hozzánk kisgyermekük keresztelőjére. A Jardinette étterem születésnap, névnap vagy ballagás megünneplésére is tökéletesen alkalmas, és nem ritka az ezüst vagy aranylakodalmak, búcsúztatók megtartása sem.

A családi összejövetel szervezése közben jellemzően a kisgyermekes szülőkben merül fel az a mindent eldöntő kérdés, hogy a családi ebéd vagy vacsora idejére hogyan tudják majd gyermekük szórakozását és ezzel egyidejűleg a vendégek nyugalmát biztosítani. A Jardinette étteremben minden vasárnap délben szakképzett óvónők foglalkoznak a gyereksarokban a kisebbekkel, de a nagyobbak is megtalálják a nekik való szórakozást. Igény szerint bármely napon biztosítjuk a gyereksarkot a családi rendezvény, születésnap, névnap ünneplés ideje alatt.

A Jardinette-nél arra törekszünk, hogy vendégeink ki nem mondott igényeit is teljesíteni tudjuk, ezért több olyan szolgáltatást is nyújtunk, ami Önnek talán eszébe sem jutott. Ilyen többek között az a lehetőség, amikor a főzni szerető, gasztronómia iránt érdeklődő családtag vagy barát betekintést nyerhet egy professzionális konyhába, csatlakozhat chefünkhöz és vele készítheti el a kiválasztott menüt, ami később felszolgálásra is kerül asz asztaltársaság tagjainak. Lepje meg egy életre szóló élménnyel barátait!

Búcsúztató

A Jardinette étterem nemcsak elhelyezkedése miatt, de szolgáltatásainak magas színvonala miatt is tradicionális szervezője búcsúztatóknak. A szerettünktől való elköszönés méltó helyszíneként a Jardinette étterem ideális választás. Minden esetben törekszünk a felmerült igények legteljesebb kielégítésére, előre összeállított gondolatébresztő ajánlatainkat megtekintheti itt.

Gyerekzsúr

Ha szűk már az otthoni környezet, és nem szeretne időt tölteni bevásárlással, szendvicsek és apró falatkák készítésével, üdítők kiméregetésével, akkor bízza a menüt a Jardinette szakértő csapatára. Nemcsak finom étellel, de igény szerint szakképzett gyermekpedagógus által vezetett programokkal, fejlesztő játékokkal, kézműves foglalkozással is várjuk a kisebb és nagyobb évfordulós gyerekeket és barátaikat. De számunkra nem jelent kihívást, ha valakinek bűvész, bohóc, bábszínház vagy karaoke lenne az álma.

Családi ebéd, családi rendezvény étterem, szülinap étteremSzülinapi csomag gyerekeknek

Kalács habos kakaóval
Üdítő korlátlanul

Apuka megőrző

Apa nélkül nem teljes az ünnep. Nekik a nagy gyerekzsivajban a következőt ajánljuk:
1 pohár sör/bor, frissen sült libatöpörtyű

Anyuka megőrző

Anyu megérdemli, hogy egy csendes sarokban élvezze a születésnap minden emlékezetes percét. Mi ezzel tudunk hozzájárulni:
1 espresso vagy capuccino vagy tea, túró mousse eper öntettel

Aranylakodalom – az el nem múló szeretet ünnepe

25, 50 vagy 75 együtt töltött évet ünnepelnek? A család minden tagja összegyűlik, hogy megemlékezzenek a közös életről, hogy felelevenítsék a szép múltat és felidézzék a régi családi ünnepek emlékét. A Jardinette étterem minden kollégája azon dolgozik, hogy felejthetetlenné tegye ezt a nem mindennapi eseményt. Hangulatos helyszín, igény szerint élőzene és fényképek bemutatására, rövid filmek vetítésére alkalmas technikai felszerelés áll a rendelkezésre, hogy egy valóban gyönyörű ünneppel lephesse meg szeretteit. Ismerje meg színes menüajánlatainkat, de minden igénynek igyekszünk megfelelni!

Ballagás

A ballagás fordulópont egy fiatalember életében. Olyan válaszút, ami mentén egy döntés nyomán elindul a nagybetűs életbe. Mi tehetné feledhetetlenné ezt a pillanatot, mint egy emlékezetes ballagási ünnep a Jardinette étteremben. Az emlékezetes ebédet, vacsorát, gyorsan, gördülékenyen bonyolítja le az étterem csapata.

Családi esemény, Családi ebéd, étterem, ballagás étteremCsaládi rendezvény, születésnap esetén házhoz megyünk

Bármilyen családi rendezvény bonyolítását vállaljuk, aminek keretén belül az Ön igényei szerint otthonában készítjük el vagy szervírozzuk ebédjét, vacsoráját, mellyel barátait, családtagjait szeretné meglepni.

Legyen bármi is az alkalom, a Jardinette étterem szakképzett munkatársai leveszik a munka oroszlánrészét az Ön válláról. Az alábbi büfé menü csak egy példa a családi rendezvény, születésnap esetén háznál szervírozott ételkínálatra. Kérje Ön is konkrét ajánlatunkat!

Esküvői rendezvény ajánlatainkért, esküvői rendezvény menü választékainkért és italválasztékainkért vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden elképzelésnek igyekszünk eleget tenni. Sikeres esküvőszervezéseinkről bővebben a Vendégkönyvben olvashatnak.

 

Keresztelő étteremben, hidegtál jardinette, Családi ebéd, Családi rendezvény – Hidegtál kiszállítás

Ön megálmodja, séfünk és szakácsaink elkészítik az Ön számára azokat a finom ételeket tartalmazó hidegtálakat, melyekkel megvendégelheti üzleti partnereit, kollegáit, barátait!

Keresztelő

A szülők számára nagy öröm és egyben ajándék egy gyermek érkezése. A születésnap után az egyik leggyakoribb családi ünnep a keresztelő. A Jardinette étterem gesztenyefás kertjével, hangulatos télikertjével remek helyszín az egész család vendégül látására egy-egy keresztelő alkalmával. Vendégeink például a következő menük között válogathatnak.


Ajánlatkérés