Rendezvényhelyszín Budapest szívében – Helyiségeink

A Jardinette étterem, Buda szívében egy gyönyörű ősfás kertbe varázsolt kőépületből, az ehhez csatlakozó csupa üveg télikertből és két kiegészítő háttér épületből áll. A hatalmas gesztenyefák évtizedek óta védelmezik a kertben falatozó és üde borokat kortyolgató vendégeket.

Felújított étterem, a folyton világos télikert, az árnyékos kert népszerű helyszínné teszik a Jardinette-t. Az étterem kiváló választás céges rendezvény vagy családi ünnep alkalmával is, tágas helységeinek és a természettel összhangot alkotó kertjeinek, télikertjének köszönhetően.

 

A  kert tavasztól őszig 80 fő kellemes kikapcsolódását biztosítja. Tökéletes helyszín születésnap ünneplésére. A gesztenyefák hűs árnyéka és a minőségi ételek harmóniája emlékezetessé teszik a szeretteinkkel töltött időt.

A télikert elkülönítve is akár 70-80 fő kényelmes kiszolgálására alkalmas, de bérlehető az étterem egyéb részeivel, így a kőépülettel, illetve az ősfás kerttel együtt, annak szerves részeként is. Remek kialakításából és romantikus hangulatából eredően kitűnő esküvői helyszín.

 

A felújított kőépületben kapott helyet az elegánsan modern 60 fős étterem és a hátsó részben került kialakításra a legmodernebb konyhatechnológiával ellátott főzőműhely. A modern íves bárpult és ruhatár, illetve a térelválasztó elemek fa és üveg kombinációja kellemes hangulatúvá varázsolja az éttermet.

 

Az elegáns étterem mennyezetét megvilágító két hatalmas ovális stukkó-tükör, illetve a falakat díszítő gobelinek rögtön szembetűnnek, minden mástól megkülönböztetik az éttermet.

A 100 éves étterem egy 15-20 fő leültetésére alkalmas borospincét rejt magában. A pince a kőépületből induló csigalépcsőn érhető el. Erre találhatók a mosdók is, a női a földszinten, a férfi a pincében.

A borpincét régi hordók, borpolcok, szőlőprés díszíti. Asztalok nélkül nagyobb társasági vagy vállalati rendezvények nyitó helyszíneként a vendégek elegánsan különleges fogadására is alkalmas, akár bor- és sajtkóstoló kínálásával.