Hírek

Apa & Fia Borest március 1-jén

Dátum: 2018. február 1.
Új borest sorozatunk első vendége a Heimann Családi Birtok, melyet az Apa, Heimann Zoltán és Fia, ifjabb Heimann Zoltán képvisel. Egyedülálló estére számíthattok, ahol a fantasztikus Heimann borok mellé a Jardinette konyhafőnöke, Csánky István párosított izgalmas fogásokat. Íme: Bővebben ...
Torkos Csütörtök ‘ 2018 – Február 15-én

Dátum: 2018. január 28.
Idén is szeretnéd megünnepelni a Torkos Csütörtököt? Nálunk megteheted speciális kedvezmények mellett. Sok étteremmel szemben úgy gondoltuk, akkor sem hagyjuk el ezt a hagyományt, ha idén nincs központi szervezés, marketing hadjárat stb. Hogy miért? Mert mi is szeretünk enni, torkoskodni, sok ételt megkóstolni. A Jardinette teljes étlap kínálatából 25 % kedvezményt adunk Nektek ezen a napon!   Asztalfoglalás ITT!
Valentin ‘ 2018

Dátum: 2018. január 1.
Szerelmesek estéje a Jardinette-ben Február 14-én, szerdán! Foglalj asztalt már most! Bent fiatal zenészek játszanak, kint a kertben ropog a tűz, Te pedig szerelmeddel Buda egyik leghangulatosabb télikertjében vacsorázol. Igen, a Jardinette-ben vagy! Hölgyeknek és Uraknak külön 4 fogásos gourmet menüvel, élő zenével és isteni bodzás pezsgő koktéllal készülünk! Részletek lent. Bővebben ...
Színészbüfé Jakupcsek Gabriellával és Nagy Ervinnel február 21-én a Jardinette-ben!

Dátum: 2017. december 18.
Új, egyedi sorozatot indítottunk nemrég a Jardinette-ben. A „színészbüfé” egy zárt világ, ahová eddig csak a művészek léphettek be. Jakupcsek Gabriella és vendége, aki ez alkalommal Nagy Ervin lesz, egy kötetlen beszélgetés erejéig elvisz minket a kulisszák mögé, ahol betekinthetünk vendégeink hétköznapjaiba a gasztronómia által. Bővebben ...
Esküvőkóstoló NYÍLT NAP február 17-én

Dátum: 2017. december 17.
Figyelem! 2018. február 17-én szombaton 14:30 – kor ESKÜVŐKÓSTOLÓ rendezvényt tartunk éttermünkben, ahová szeretettel várjuk Önöket! Kérjük, pontosan érkezzenek a program miatt. Az asztalokat más és más dekorációval díszítjük fel, megkóstolhatják esküvői ajánlatunk különféle fogásait. Találkozhatnak az étterem konyhafőnökével, üzletvezetőjével. Bővebben ...
2018 meglepetései! Nyitva keddtől vasárnapig.

Dátum: 2017. december 16.
2018 februárban már hétfői szabadnapunkon kívül minden nap nyitva tartunk vendégeink számára, vasárnap 18:00 óráig. Minden hétvégére más és más ínyencséggel készül séfünk, Csánki István, az aktuális kínálat itt megtalálható: www.facebook.com/Jardinette Hamarosan sok finom újdonsággal és klassz programokkal jelentkezünk. Bővebben ...
DJ RADNAI-előszilveszteri házibuli a Jardinette-ben

Dátum: 2017. november 21.
Kedves Vendégeink! December 28-án előszilveszteri házibuli lesz a Jardinette-ben! Ülőhelyünk már nincs, de ne csüggedj, sétáló jeggyel is szuper lesz a buli! 19:00-21:00 VACSORA, Best of 2017 Streetfood kajáiból válogatva 21:00-tól WARM-UP DJ RADNAIVAL 2017 legjobb előszilveszterére. A bemelegítéshez segít egy pohár forralt bor és tüzes sült gesztenye. 22:00-tól hajnalig HÁZIBULI a legnagyobb slágerekkel   Bővebben ...
Best of Jazz & Pop’n Rock Szilveszter ‘ 2017

Dátum: 2017. november 20.
A JARDINETTE bemutatja:

Best of Jazz & Pop'n Rock Szilveszter ' 2017

A Jardinette idén is jelentkezik a már több éve sikeres szilveszteri sorozatának legújabb programjával!  Bővebben ...
Karácsonyi ajánlatunk elvitelre

Dátum: 2017. november 6.
Kedves Vendégeink! Idén is szeretnénk megkönnyíteni a karácsonyi készülődést elviteles ajánlatunkkal: Bővebben ...
Kristinus borvacsora a Jardinette-ben

Dátum: 2017. október 31.
Kedves Vendégeink! Folytatjuk a borvacsora sorozatunkat. Maradunk a Balaton déli oldalán a Kristinus Borbirtokkal. Kéthelyen a borkészítés háromszáz éves hagyományra tekinthet vissza. A borokat kézzel szedett, kíméletesen feldolgozott szőlőszemekből, az erjesztést évről évre dokumentálva készítik. Prémium boraikat magyar tölgyfahordókban tárolják, hogy tökéletességükben kerülhessenek a palackokba. Bővebben ...
SZÍNÉSZBÜFÉ, azaz gasztronómiai kalandozások Jakupcsek Gabriellával – mai Séfünk: Laár András!

Dátum: 2017. október 30.
Új, egyedi sorozatot indítunk a Jardinette-ben. A „színészbüfé” egy zárt világ, ahová eddig csak a művészek léphettek be. Jakupcsek Gabriella és vendége egy kötetlen beszélgetés erejéig elvisz minket a kulisszák mögé, ahol betekinthetünk vendégeink hétköznapjaiba a gasztronómia által. Minden alkalommal vendégünk lesz a „Séf”, akinek kedvenc menüsorát az este folyamán meg lehet kóstolni. Bővebben ...
November 3-tól Márton napok a Jardinette-ben!

Dátum: 2017. október 29.
November 3-tól itt a várva várt libaőrület. Éttermünkben újra megrendezzük a Márton-napokat, a Jardinette talán leginkább kedvelt és várva várt Konyhafőnök ajánlatát.  Bővebben ...
A Sörmester és a Séf – vendégünk Charlie Firpo és a Hedon Kézműves Sörfőzde

Dátum: 2017. október 17.
Folytatjuk közkedvelt esemény sorozatunkat. Az általatok legkedveltebb Sörfőzdéket hívtuk meg, hogy mutassák be legjobb söreiket. Hogy hiteles legyen a bemutató, mindig a Sörmester jön el hozzánk, vele beszélgethettek. Egy laza estet képzeljetek el, ahol “egymásnak feszül” a Sörmester és a Séf. Konyhafőnökünk, Csánki István mindig az adott főzde kínálatához illeszti a menüt. Sorozatunk vendége most a HEDON sörfőzde. Bővebben ...

Dátum: 2017. október 16.
Ez már nem az első sörvacsora, ahol találkoznak a Jardinette kulináris ízei a különböző sörfőzdék sörkülönlegességeivel.  A november 16-i sörvacsorán  „Charlie Firpo” és a Hedon Kézműves Sörfőzde lesz a vendég, Mivel kápráztatjátok el a vendégeket? Mivel kezditek az estét? -Egy látszólag egyszerű, de az ízek harmóniájában mégiscsak egy különlegességgel indulunk. Az igencsak népszerű Balatonvilágosi Pilseni típusú sörrel kezdünk, ami mellé egy levelestésztában sült hazai termelői sajtokat tálalunk. Azért kezdünk a Balatonvilágosival, mert az a leghagyományosabb típus, ami a hazai fogyasztók számára is jól érthető pilseni típusú láger. Bővebben ...
Őszi borlakoma Légli Gézával!

Dátum: 2017. október 10.
  Kedves Vendégeink! Folytatjuk a borvacsora sorozatunkat. Újra a balatoni borrégió egyik borászatát hívtuk meg, hogy mutassák be kézműves boraikat Önöknek. Kislaki Légli Géza, Szőlőskislakon, a somogyi dombság védett belső domboldalain, természetközeli szőlőműveléssel, kézműves borkészítéssel keresi területeink, az ember, a szőlő és a bor harmonikus kapcsolatát. Ha kíváncsi a termőhelyben rejlő egyedi értékekre, az ebből létre hozott borokra, és meg szeretné kóstolni a Jardinette konyhafőnökének, a borok mellé ajánlott remek fogásait, foglaljon asztalt mihamarabb! Bővebben ...
Borest a LAPOSA borbirtokkal!

Dátum: 2017. szeptember 5.
Kedves Vendégeink! Nálunk nincs vége a nyárnak! A balatoni borrégió egyik legkiválóbb borászatát hívtuk meg, hogy mutassák be legizgalmasabb boraikat Önöknek. Ars poeticájuk lényegre törő és becsülendő: "Azt gondoljuk, csodára leltünk a világ e kis zugában. Itt szeretnénk olyan borokat készíteni, melyek soha nem téveszthetők össze más borvidékről származókkal.  Olyan borokat, melyekben minden íz fellelhető, de egyik sem tolakszik, melyekben érezhető mind a természet ereje, mind a mögötte álló ember tudatossága. " Bővebben ...
Fenntartható Vendéglátóhely vagyunk

Dátum: 2017. szeptember 1.
Éttermünknek fontos célja a fenntartható és egészséges étkezés támogatása. Hisszük, hogy környezetbarát gasztronómiai megoldásokkal zöldebbé és egészségesebbé tehetjük étkezéseinket, s ezáltal jót teszünk magunkkal és környezetünkkel is. A helyi, szezonális alapanyagok, a legelőn nevelt állatok húsa és teje, a vegyszermaradékoktól mentes gyümölcsök  jó hatással vannak egészségünkre, közérzetünkre, és nem utolsó sorban támogatjuk a hazai gazdákat is. Ezért is csatlakoztunk a Felelős Gasztrohős csapatához.
Megújult étlap és séfajánlat!

Dátum: 2017. augusztus 31.
Kedves Vendégeink! Az indián nyárra készülve, megújult étlapunkat és séfajánlatunkat ajánlom figyelmükbe, mely a szép őszi napokat, kertünkben elfogyasztott ebéddel-vacsorával  teszi felejthetetlenné. Egy kis ízelítő a megújult kínálatból: Bővebben ...