Hírek

Myrtill és a Swinguistique koncert a Jardinette-ben!

Dátum: 2017. július 28.
Éttermünk nagyszabású koncerttel jelentkezett augusztus 24-én. Vendégünk volt a Myrtill és a Swinguistique produkció, melyről itt találnak bővebb információt: http://www.myrtill.hu/swinguistique.html A koncertre, a nagy érdeklődés miatt limitálnunk kellett a jegyek számát. Remek hangulatban, finom ételek és italok mellett zajlott a koncert. A visszajelzések alapján, mind a zenekar, mind a közönség nagyon jól érezte magát. Reméljük nemsokára újra találkozunk!        
Kétszemélyes sörvacsora

Dátum: 2017. július 12.
Minden kedves vendégünket szeretettel várjuk  kétszemélyes sörvacsoránkra, melyet a BEERPORN.HU részéről Knap Gábor állított össze kézműves sörök és a Jardinette ikonikus ételeinek párosításából. Bővebben ...
Borlapunk, sörlapunk megújult!

Dátum: 2017. július 1.
Kedves Vendégeink! Szeretnénk felhívni figyelmeteket új borlapunkra. Annyira új, hogy nem is "Borlap"-nak hívjuk, hiszen borok mellett habzó borokat, pezsgőket és kézműves sörkínálatunkat is megtaláljátok rajta. És hadd jelentsük be: megjelent az első SAJÁT palackozású kézműves sörünk, a Szürke Csacsi! A sör névadója több mint 100 éves elődünk, a hasonló nevű vendéglő, mely előtt így tisztelgünk. Gyertek és kóstoljátok meg! Tekintsétek meg ITT a kínálatot!
Grill ételek a kertből

Dátum: 2017. május 25.
Megnyitjuk kerti konyhánkat, így jó időben nem csak hatalmas gesztenyefás kertünkben ülhettek, de grill ételeinket kerti konyhánkban készítjük, ezért a kulisszák mögé is be lehet tekinteni... Kóstoljátok meg Erdélyi kerti csipegetőnket vagy mindig friss főzelékünket. A desszertek között a tradicionális kínálat mellett egy Napi pohárkrémet és egy könnyű Joghurt Brulée-t is találtok.. Bővebben ...
Folly – Sabar Borpárbaj!

Dátum: 2017. május 10.
Folytajuk Borpárbaj sorozatunkat, melyben tavaly ősszel nagy sikerrel mutattuk be az egri Gál Tibor Pincészetet és az etyeki Hernyák Birtokot. Most két balatoni butik borászatra esett a választás. Mindkettő mögött komoly családi történet és természetesen szakértelem rejlik. Részletek lent. Váltsatok belépőt mihamarabb! Bővebben ...
Zöldelnek a gesztenyefák!

Dátum: 2017. április 8.
Gyere és lazíts kicsit zöldülő gesztenyefáink árnyékában! Kóstold meg házi pörkölésű kávénkat, kézműves söreinket vagy hűsítő borainkat. A Jardinette házi limonádéi és jeges teái is segítenek, hogy távol a város zajától hátra dőlhess kicsit...

Nézd meg kertünket a magicview alkalmazásával!

Spárga, Húsvét és Ausztria !

Dátum: 2017. április 7.
  Spárga, spárga, spárga! Termelőnktől megérkezett a hír, hogy itt az idei friss spárga, ezért azonnal feltettük Séf ajánlatunkra. Na de itt a Húsvét hamarosan, azért Csánki István konyhafőnökünk rögtön ünnepire hangolta étel ajánlatait. A finom fogások mellé osztrák borokat kóstolhattok, melyek higgyétek el, kiválóan passzolnak hozzájuk. A borokat a közelünkben lévő KisBécs párosította az ételek mellé! Bővebben ...
A Sörmester és a Séf – vendégünk at Etyeki Sörmanufaktúra!

Dátum: 2017. április 3.
Régi álmunk válik valóra, mert elindítjuk új esemény sorozatunkat. Az általatok legkedveltebb Sörfőzdéket hívtuk meg, hogy mutassák be legjobb söreiket. Hogy hiteles legyen a bemutató, mindig a Sörmester jön el hozzánk, vele beszélgethettek. Egy laza estet képzeljetek el, ahol "egymásnak feszül" a Sörmester és a Séf. Konyhafőnökünk, Csánki István mindig az adott főzde kínálatához illeszti a menüt. Sorozatunk vendége most az Etyeki Sörmanufaktúra. Bővebben ...
Francia vacsora március 21-én – a világ 2000 kiválasztott éttermében!

Dátum: 2017. március 6.
Éttermünk boldogan tesz eleget a Francia Nagykövetség felkérésének, részt veszünk az idei Good France esten a világ 2000 étterme között! Nézd meg az esemény részleteit itt: http://us.france.fr/en/goodfrance2017 A Goût de France, ahogy a franciák mondják, a tavasz első napján, március 21-én kerül megrendezésre 5 kontinensen. Magyarországon a résztvevő 10 étterem közé beválasztottak minket is. Nézd meg menünket is foglalj asztalt mihamarabb! Részletek lent. Bővebben ...

Dátum: 2017. március 3.
Minden napra szerveztünk valami izgalmasat! Az aktuális menüket, fellépőket itt keressétek: www.facebook.com/jardinette
Anya – Lánya Est március 8-án, Nőnapon

Dátum: 2017. február 26.
Hozd el Anyukád vagy hozd el Lányodat egy rendhagyó nőnapi vacsorára! Ma minden a Hölgyekről szól nálunk!
2016 legkedveltebb női ételeiből válogathattok!
Pezsgők, rozék, finom kávék és teák!
A hangszerek mögött ki ülne más, mint egy fantasztikus férfi, Nagy Barnabás, aki gitáron játszik és énekel Nektek!
Bővebben ...
A Sörmester és a Séf – vendégünk a Monyo Sörfőzde

Dátum: 2017. február 11.
Régi álmunk válik valóra, mert elindítjuk új esemény sorozatunkat. Az általatok legkedveltebb Sörfőzdéket hívtuk meg, hogy mutassák be legjobb söreiket. Hogy hiteles legyen a bemutató, mindig a Sörmester jön el hozzánk, vele beszélgethettek. Egy laza estet képzeljetek el, ahol "egymásnak feszül" a Sörmester és a Séf. Konyhafőnökünk, Csánki István mindig az adott főzde kínálatához illeszti a menüt. Így volt ez a Monyonál is, olvassátok tovább..... Bővebben ...
ÚJ Séf ajánlat- megérkezett!

Dátum: 2017. február 11.
Kint még hideg van, ezért Konyhafőnökünk a téli szezonra jellemző finomságokkal készült a következő két hétre. Közkívánatra újra étlapon az Omlós báránycsülök, de a nagy kedvenc Párolt marhalábszár vadasan sem maradt le! A Szarvas raguleves pedig nekünk a személyes favoritunk! Gyertek és teszteljétek! ÚJ Konyhafőnök ajánlat megtekintése ITT!
Erdélyi Napok január 21-től!

Dátum: 2017. január 7.
Kedves Vendégeink! Január 21, szombattól Erdély közkedvelt finomságaival várunk Benneteket. Ha nagyobb társasággal jöttök, a legjobb választás a 2 (vagy több) személyes Fatányéros! A levesek közül kóstoljátok meg a Csorba levest, de a Hideg disznótoros tál Gogossal is kitűnő választás, ha inkább előételt szeretnétek. Bővebben ...
Pihenni mentünk..

Dátum: 2017. január 2.
Kedves Vendégeink! A Jardinette kollegái éves rendes pihenésüket töltik, de hamarosan újra találkozunk. NYITÁS: Január 21-én, szombaton. Figyelem! Erdélyi Napok-kal indulunk! Gyertek és kóstoljátok meg Séfünk, Csánki István legfinomabb erdélyi ételeit! Szép 2017-et Mindenkinek! A Jardinette Csapata
Újévi Finomságok2017

Dátum: 2016. december 30.
Sok szeretettel várjuk kedves barátainkat és vendégeinket egy Újévi Ebédre a Jardinette kertvendéglőbe 2017. január elsején, 12 órától!
Főszakácsunk újévi kreációja a következő:
  • Tejfeles korhelyleves kolbász golyókkal (950.- Ft)
  • Halászlé harcsából és pontyból (1950.- Ft)
  • Malac sült lencsefőzelékkel (2490.- Ft
Bővebben ...
Kedden csapatot építettünk!

Dátum: 2016. november 20.
Kedden korábban bezártunk, mert kis csapatunkkal elmentünk Etyekre. Először az Etyeki Sörmanufaktúrát látogattuk meg. Orsi, a főzde megálmodója bevezetett minket a sörfőzés rejtelmeibe kezdve a malátafélék megkóstolásától egészen a palackozásig. 4 sörüket kóstoltuk meg és kiválasztottuk a Jardinette saját címkés sörét is, melyet minden vendégünk hamarosan megkóstolhat. Bővebben ...
ETYEK vs. EGER / Hernyák – Gál Tibor BORPÁRBAJ

Dátum: 2016. november 9.
A 15 éves Jardinette Kertvendéglő bemutatja: ETYEK BUDA vs. EGER, azaz 15 éves jubileumi BORPÁRBAJ! A ringben a fiatal borászok egyesülete, a Junibor két oszlopos tagja: Hernyák Tomi, az Etyek-Budai borvidékről a Hernyák Birtokról       ÉS Gál Titi, az Egri Borvidékről, a Gál Tibor Pincészettől Bővebben ...