Jardinette étterem Buda legbarátságosabb vendéglője

Dátum: 2015. október 4.
Jardinette étterem Buda legbarátságosabb vendéglője

Dél-Budán, a Németvölgyi úton, a XI. és XII kerület határán található Jardinette étterem a jóízű emlékek vendéglője. Magyar étterem magyar ételekkel friss, kiváló magyar alapanyagokból.

A Jardinette-ben kávéház és borpince is működik, kielégítve ezzel nemcsak a környéken lakók kulináris igényeit. A Jardinette elegáns étterem, több mint 100 éves elődje, a Szürke Csacsi hagyományát megőrizve télen-nyáron kertvendéglő, hiszen nyáron a kertben, télen a télikertben várja vendégeit és ad otthont üzleti ebéd, üzleti vacsora, családi ünnepség és sok más privát és vállalati rendezvény számára.

Jardinette étteremJardinette étterem és kertvendéglő Budapest szívében – Asztalfoglalás itt!

A korabeli, boros pincét rejtő Jardinette étterem kőépülete és üveg télikertje magas gasztronómiai igényeket kielégítő konyhával lepi meg a betérőket. A Jardinette a’la carte vendégeit nem elfeledve számos rendezvény, fogadás, esküvő és üzleti ebéd specialistája. A télikert éppúgy lehet kiváló helyszíne sajtótájékoztatóknak, mint zártkörű, 80-100 fős partiknak.

A Jardinette étterem lelkét képező óriási gesztenyefákkal átkarolt kerthelyiség Budapest városában egyedülálló. Családi, baráti társaságok számára vagy üzleti vacsora esetén a Jardinette nyáron hűvös ligetként nyújt megnyugvást a város zajától elvonulóknak. Jó időben a kerttel kiegészülő étterem nagyobb barbecue partik felejthetetlen helyszíne lehet.

 

Elegáns étterem, üzleti ebéd, jardinette, jardinette étterem, jardinette kertvendéglő, kertvendéglő, kerthelyiség Budapest, kertvendéglő Budapest, kerthelyiségek Budapest, étterem buda.