Panni & Joci

Dátum: 2015. október 2.

Kedves András!

Természetesen kitöltjük a kérdőívet, de engedd meg, hogy most – elő-nászutunkról visszatérve – ettől bővebben és személyesebben adjunk Neked és a Jardinette egész csapatának visszajelzést a lagzinkkal kapcsolatban. Megérdemlitek, nagyon!!!

Tavaly novemberben kezdtük a nagy nap (2011.08.06) szervezését, félve, de nagy elszántsággal vágtunk bele. Minden erőnkkel azon voltunk, hogy sikerüljön megszervezni azt a lagzit, amelyet megálmodtunk magunknak.

Boldogan jelentjük: SIKERÜLT!!! És ebben a sikerben Nektek nagyon nagy szerepetek volt.

Tudtuk, hogy a helyszín meghatározó, ezért rövid internetes kutatás alapján ellátogattunk hozzátok, egy amolyan “próbavacsorára”! És hogy mit kaptunk: isteni finom vacsorát, profi kiszolgálást és sok-sok mosolyt a pincérektől, elegáns és egyben barátságos környezetet, ahol egyszerűen jó (l)enni. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem néztünk meg és “próbavacsoráztunk” végig más lehetséges helyszíneket is, de az biztos, hogy egy percig sem volt kérdéses, hogy ki lesz a befutó.

Természetesen Titeket választottuk, és ez nagyon jó döntésnek bizonyult; sok rokonunk és barátunk mondta, hogy ez a hely szuper volt!

A fogadtatás a kertben, a vacsora helyszínéül szolgáló pazar télikert, a figyelmes kiszolgálás, a nagyon finom és bőséges vacsora (Sándornak külön köszönet a hihetetlen odafigyeléséért – külön leves és extra szalonnaköltemény…, le a kalappal), és természetesen az ezek mögött álló profi szervezésed mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy életünk eddigi egyik legszebb estéjét éljük át, Nálatok.

Reméljük, hogy nem okoztunk sok fejfájást, és úgymond jó vendégek voltunk.

Még egyszer köszönünk mindent!

Köszönettel,
Panni&Joci

2011. augusztus 6.