Programjaink

Ladies Only – Első női sörvacsora

Sokan hiszik, hogy a sörfőzés a férfiak szakmája. Tévednek.

Tovább
Osztrák borok estje május 10-én

Egy esemény, amit nem hagyhatsz ki, ha szereted a különleges ízeket, és valami újra vágysz.

Tovább
St. Andrea Apa & Fia Borest

Jön egy újabb Apa & Fia páros, itt a következő borvacsoránk!

Tovább
Günzer Apa & Fia Borest

Az első Apa & Fia Borestünket nagyon szerettétek, úgyhogy máris jön a következő felvonás!

Tovább
Good/Goût de France a Jardinette-ben

Ha szereted a francia konyhát, március 21-e a te napod!A Good/Goût de France a francia gasztronómia ünnepe, amelyet a világ minden táján, több mint 150 országban, 5 kontinensen ünnepelnek.

Tovább
Apa & Fia Borest március 1-jén

Kedves Vendégeink! Az esemény megtelt,hamarosan jön a következő Apa&Fia Borest, amelyre várunk mindenkit sok szeretettel! ☺️ Új borest sorozatunk első vendége a Heimann Családi Birtok, melyet az Apa, Heimann Zoltán és Fia, ifjabb Heimann Zoltán képvisel. Egyedülálló estére számíthattok, ahol a fantasztikus Heimann borok mellé a Jardinette konyhafőnöke, Csánky István párosított izgalmas fogásokat. Íme:

Tovább
Színészbüfé Jakupcsek Gabriellával és Nagy Ervinnel február 21-én a Jardinette-ben!

Új, egyedi sorozatot indítottunk nemrég a Jardinette-ben. A „színészbüfé” egy zárt világ, ahová eddig csak a művészek léphettek be. Jakupcsek Gabriella és vendége, aki ez alkalommal Nagy Ervin lesz, egy kötetlen beszélgetés erejéig elvisz minket a kulisszák mögé, ahol betekinthetünk vendégeink hétköznapjaiba a gasztronómia által.

Tovább
DJ RADNAI-előszilveszteri házibuli a Jardinette-ben

Kedves Vendégeink! December 28-án előszilveszteri házibuli lesz a Jardinette-ben! Ülőhelyünk már nincs, de ne csüggedj, sétáló jeggyel is szuper lesz a buli! 19:00-21:00 VACSORA, Best of 2017 Streetfood kajáiból válogatva 21:00-tól WARM-UP DJ RADNAIVAL 2017 legjobb előszilveszterére. A bemelegítéshez segít egy pohár forralt bor és tüzes sült gesztenye. 22:00-tól hajnalig HÁZIBULI a legnagyobb slágerekkel  

Tovább
Best of Jazz & Pop’n Rock Szilveszter ‘ 2017

A JARDINETTE bemutatja: Best of Jazz & Pop’n Rock Szilveszter ‘ 2017 A Jardinette idén is jelentkezik a már több éve sikeres szilveszteri sorozatának legújabb programjával! 

Tovább
Kristinus borvacsora a Jardinette-ben

Kedves Vendégeink! Folytatjuk a borvacsora sorozatunkat. Maradunk a Balaton déli oldalán a Kristinus Borbirtokkal.

Tovább