Rendezvényhelyszín

Közeleg a születésnapod? Esetleg a keresztelőhöz, családi eseményhez keresel megbízható helyszínt és profi lebonyolítást? Vagy céged partnereit vagy munkatársaid szeretnéd megvendégelni egy különleges parti során? A válasz: Jardinette! HOGY MIÉRT?

Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező séfünk a garancia arra, hogy olyan ételeket varázsolunk az asztalra, melyekkel maximálisan elégedett leszel. Értékesítő és üzletvezető kollégánk pedig garantálja, hogy a kiváló minőség mellé profi lebonyolítás és kedvező ár kapcsolódik.

 

Családi és céges rendezvények

A Jardinette rendkívül sokrétű rendezvényhelyszín Budapest kertvárosában, amely amellett, hogy mindent megtesz a’la carte vendégei minél magasabb színvonalú kiszolgálásáért, kiváló lehetőség vállalati és családi rendezvényekhez, ünneplésekhez.

Az étterem belső termeiben összesen maximálisan 130 főt tudunk leültetni.

 

A több mint 100 éves étterem patinás kőépületében 50, a 2001-ben épült tiszta üveg télikertben pedig 80 fő tud helyet foglalni.

A Jardinette étterem nem egy mindennapi rendezvényhelyszín Budapest kertvárosában, nevét gyönyörű gesztenyefás kertjéről kapta, ahol további 70 fő foglalhat helyet élvezve a természet üde látványát tavasztól őszig.

Hátsó kis udvarunkon sportesemények TV közvetítéseit kísérhetik figyelemmel vagy vállalatok, baráti társaságok számára rendezett közös főzőtanfolyamokat, az ún. Team-Cooking szolgáltatásunkat vehetik igénybe.

Nem feledkezhetünk meg az étterem borospincéjéről sem, hiszen nem akad minden sarkon ilyen rendezvényhelyszín Budapest szívében. A Jardinette kis rusztikus pincéjében 15 fő foglalhat helyet, itt nagyobb rendezvények előtt bor- pálinka- vagy sajtkóstolót szervezünk az Önök vendégei részére.

Ha különleges rendezvényt szeretnél, mint például faszenes pisztrángsütés a kertben, együtt főzés barátokkal, kollégákkal, ügyfelekkel a Jardinette professzionális konyhájában vagy bor-, koktél- és kávétanfolyam kóstolóval egybekötve, ne hezitálj, kérj ajánlatot most!

Kérd ajánlatunkat!

Telefonon: +36 70 / 947 99 66
E-mailen: ertekesites@jardinette.hu